Συνέδριο του EASPD στο Βουκουρέστι 

 

“Investing in Social Services investing in People”

 

Στο συνέδριο του EASPD στο ΒουκουρέστιInvesting in Social Services investing in People, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 16 και 17 Μάϊου 2019,  αυτό αναπτύχθηκαν οι υπάρχοντες τρόποι χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους  Οργανισμούς  που παρέχουν  υπηρεσίες για  Άτομα με Αναπηρία στα πλαίσια της κοινότητας. Οι τέσσερις τρόποι χρηματοδότησης είναι Open Contract Models ( Απευθείας Ανάθεση Έργου), Personal Budgets (Προσωπική Χρηματοδότηση), Public Procurement (Δημόσια Σύμβαση) και Private Investment (Ιδιωτική Επένδυση).

 

Επίσης παρακολουθήσαμε τις Επιτροπές Εργασίας του Συνεδρίου και συμμετείχαμε στις Ομάδες Ειδικού Ενδιαφέροντος, οι οποίες είναι  Εmployment  (Υποστηριζόμενη Eργασία και Κοινωνικές Επιχειρήσεις),  Εarly Childhood Intervention (Πρώιμη Παρέμβαση) και Συμπερίληψη (Inclusive Education).

 

Από το Ι.Π.Α.Π. «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ», συμμετείχαν η κα Γιαννακοπούλου Μιρέλλα, Προϊσταμένη Πρώιμης Παρέμβασης και Προεπαγγελματικών και η κα Κατσούδα Καίτη, Προϊσταμένη των ΚΕΠΠ και της Υπηρεσίας Υποστηριζόμενης Εργασίας «ΕργΑξία».

 

      

Κάντε Κλίκ πάνω στις φωτογραφίες για μεγένθυση                                      

]]>